Košík
0
0,00 Kč
500 g hovězí svíčkové. Lze nahradit kvalitní roštěnou, nebo válečkem
asi 100 ml panenského olivového oleje
125 g strouhaného parmazánu
2-3 lžičky chilli pasty
1 stroužek česneku, drcený
hrst kaparů, nasekaných nahrubo
hrst zelených oliv, bez pecky a nasekaných nahrubo
hrst petržele, nasekané nahrubo
šťáva z 1 citronu
Dijonská hořčice
Sojová omáčka
Worcester
mořská sůl
italský chléb k podávání, opečený
1 Svíčkovou stačí nasekat na drobné kostičky, roštěnku umelte jednou, váleček dvakrát.
2 Maso promíchejte s ostatními přísadami. Řiďte se vlastní chutí jako při přípravě jakéhokoliv jiného tataráku. Rozhodně nevynechávejte citron, jeho chuť v kombinaci s olivovým olejem tvoří dokonalou harmonii. Podávejte s chlebem nebo topinkami