Ostrá křídla s omáčkou z modrého sýra
75 g sýr s modrou plísní nastrouhaný
75 g sýr s modrou plísní nastrouhaný
https://www.sefkucharuvdenik.cz/l/pomalu-peceny-bucek/
Mouka pšeničná hladká 1 PL na zaprášení
2 polévkové lžíce dýňových semínek 1 polévková lžíce olivového oleje
1 ledový salát
100g baby špenátu
2 banány
3 polévkové lžíce medu
3 hrsti ovesných vloček
Kakao - lze nahradit kokosem nebo ořechy dle chuti
2 polévkové lžíce sezamového oleje 2 polévkové lžíce sojové omáčky
2 stroužky česneku
4 cm zázvoru (čerstvý) 4 cm
Mungo fazole namočíme do vody den dopředu. Druhý den slijeme vodu a zalijeme novou, ve které uvaříme fazole do měkka. Vodu solíme až ke konci varu.
Čočku namočíme do vývaru a na mírném ohni vaříme cca 10 minut. Čočka musí být na skus.
Čočku namočíme do džusu z červené řepy a stejného množství vody a na mírném ohni vaříme cca 10 minut. Čočka musí být na skus.
40 g ghí lze použít i přepuštěné máslo