Košík
0
0,00 Kč
Kuřecí prsa 2 ks - předem uvařená či jinak tepelně upravená
Hroznové víno 150g
Kešu 100 g solené, nasekané
Jablko 1 ks - zbavené jádřince
Cibule červená 1 ks - malá, nakrájená na půlkolečka
Jarní cibulka 1 ks - nakrájená nadrobno
Majonéza 4 PL 3–4 lžíce podle chuti
Jogurt 2 PL 1–2 lžíce podle chuti
Limeta 2 ks 1–2 lžíce limetkové šťávy (podle chuti) + najemno nastrouhaná kůra podle chuti
Petrželka hladkolistá, nasekaná
Sůl
Pepř barevný
Kuřecí maso nakrájejte na malé kousky. Jablko nejlépe červené nakrájejte na tenké plátky a hroznové víno rozpůlené a vyjádřincované.
Potom přidejte všechny ostatní suroviny.
Vše promíchejte. Osolte a opepřete, ozdobte snítkami petrželky. Někdo může salát podle potřeby lehce osladit.