Turecký vajíčkový salát - Yumurta piyazi

11.04.2020

Ingredience

    • 3-4 vejce

    • 2 jarní cibulky, nakrájené nadrobno

    • 1/2 svazku čerstvé petrželky

    • 1 lžička drceného sušeného chilli

    • 1/2 lžičky římského kmínu

    • 3 lžíce olivového oleje

    • sůl a čerstvě mletý černý pepř

    • čerstvé bílé pečivo k podávání

Příprava jídla

Vejce uvařte natvrdo či nahniličko, zchlaďte ledovou vodou a nechte vychladnout. Oloupejte je a nakrájejte nahrubo. Do misky vložte jarní cibulku a petrželku, přidejte vejce a ochuťte drceným chilli a římským kmínem. Pak zlehka vmíchejte olivový olej. Osolte, případně i opepřete. Ihned podávejte s pečivem.