Košík
0
0,00 Kč
Krupici promíchejte s mlékem a se špetkou soli a nechte hodinu, ale klidně i přes noc odpočívat v lednici (namočení krupice zajistí velejemnou konzistenci kaše).
Navrch rozklepneme vejce a bez míchání je zahřejeme.
1 listové těsto
1 žloutek
2 lžíce mléka
sůl
kmín drcený
450 g jahod
6 lžiček třtinového cukru
4 lžíce citronové šťávy
sodovka nebo jemně perlivá voda
2 plátky melounu
4 banány
4 kopečky vanilkové zmrzliny
2 lžíce mandlových lupínků, nasucho opražených
750 g jablek
200 g moučkového cukru
2 sáčky vanilkového pudinkového prášku
rozinky podle chuti
ořechy podle chuti
400 g piškotu
šlehačka
drobné ovoce na ozdobení