Recepty ze Sama doma
	Velikonoční nádivka s uzeným masem 
							1. Uzené maso vložte do hrnce s vodou tak, aby bylo potopené, a přiklopené ho vařte 1 hodinu. Vývar z masa nevylévejte.
	Jehněčí plecko s rozmarýnem
							Troubu předehřejte na 200 °C. Lístečky ze dvou větviček rozmarýnu rozmělněte v hmoždíři spolu s česnekem a solí, přidejte olivový olej a dobře spojte. Pak směsí potřete maso a posypte ho zbylým rozmarýnem. Maso omotejte provázkem a položte ho na rošt do pekáče libovější stranou nahoru a vložte na 30 minut do trouby. Pak snižte teplotu na 160...
	Zapečený krémový pórek
							Vývar kuřecí 90 ml - lze nahradit zeleninovým vývarem
	Kynutý rebarborový koláč s drobenkou
							Mouka pšeničná polohrubá 500 g
Kuřecí prsa 2 ks - předem uvařená či jinak tepelně upravená
	Masové koule a brambory v kysaném zelí
							Brambory vařené 450g - na plátky
	Nudle s houbami a brokolicí
							Česnek 1 stroužek - nasekaný najemno
	Polévka s quinoou a batáty
							200 g Italský špek, nebo pancetta
	Tyrolské knedlíčky se špenátem a sýrem
							Chléb bílý 500g (housky, rohlíky, toustový chléb) nakrájený na 1cm kostky

